bereken prijs

Contact

info@solarcentraal.nl
0598-234567

Heb je een specifieke vraag? Stel hem ons.
Of kijk hieronder of je vraag toevallig hier tussen staat.

Stel een specifieke vraag

Wat iedereen wil weten

Komt Solar Centraal kijken op locatie?
Om snel te kunnen schakelen kijken wij op afstand naar jouw situatie. Onze intelligente software analyseert jouw dak tot in detail om de ideale plaatsing van de panelen te bepalen. Bij twijfel, of als jij dat wilt, komen wij kijken op locatie.
Wat als mijn dak niet geschikt blijkt voor zonnepanelen?
In dat geval zit je nergens aan vast. Bij een niet geschikt dak annuleren wij de order en betalen jouw aanbetaling direct terug.
Welke garanties krijg ik bij Solar Centraal?
De panelen liggen binnen 30 dagen op jouw dak en je hebt 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen.
Hoeveel zonnepanelen passen op mijn dak?
Dat is afhankelijk van het oppervlak van jouw dak. De afmetingen van onze panelen zijn 1722mm x 1134mm, dus reken maar uit. Tip: je kunt ook het aantal zonnepanelen aanhouden dat iemand anders in jouw straat op het dak heeft.
Hoe duurzaam zijn de Meyer Burger zonnepanelen die Solar Centraal installeert?
In de moderne productievestigingen in Duitsland werkt Meyer Burger samen met lokale, regionale en Europese leveranciers om verantwoorde en grondstofbesparende zonnepanelen te produceren. Dat bespaart op transport en CO2-uitstoot. De fabrieken zijn voorzien van 100% hernieuwbare elektriciteit. Meyer Burger produceert panelen met een hoger rendement, met minder gebruik van zilver & silicium en zonder het gebruik van lood & PFAS. Meyer Burger is op weg naar een afvalvrije productie met als doel het volledig recyclen van zonnepanelen.