Solarworld

SolarWorld is een Duitse module fabrikant met meer dan 30 jaar ervaring. “Made in Germany” - De gehele productie van de cellen tot aan de modules vindt plaats in Arnstadt, Duitsland.

De zeer strenge materiaal selectie en uitgebreide tests (hotspots, backsheet materiaal, glasbreuk, belichting, ammoniak en zoutnevel) wordt de kwaliteit bewaakt en bewezen van de zonnepanelen. De modules worden geleverd met een product garantie van 10 jaar en een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar of zelfs 30 jaar.

“Kwaliteit is meetbaar” - TUV Rheinland Power Controlled certificaat. TUV heeft het rechtom op elk moment de fabriek van SolarWorld te bezoeken en de producten te controleren en te ijken vanuit de lopende productie. Dit waarborgt de constante kwaliteit van de zonnepanelen en hiermee ook het rendement.

Voordelen Solarworld

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: SolarWorld AG vertrouwt bij de productie van zijn kwaliteitspanelen op de technologielocatie Duitsland en garandeert zo de duurzame kwaliteit van de producten.
  • Wereldwijde certificaten: Het keurmerk van TÜV Rheinland „Power controlled“ garandeert dat de bij de Sunmodule Plus-panelen opgegeven vermogens worden aangehouden en dat het onafhankelijke keuringsinstituut TÜV Rheinland regelmatig controles uitvoert. De afwijking ten opzichte van TÜV bedraagt daarbij slechts maximaal 2 procent.
  • Garantie Met de richtinggevende lineaire vermogensgarantie gedurende 30 jaar verlegt SolarWorld opnieuw de grenzen. De maximale vermogensdaling van slechts 0,35% p.j. levert een gegarandeerd vermogen van het paneel van 90% na 21 jaar en 86,85% na 30 jaar.