Over SolarCentraal

SolarCentraal is een ervaren specialist met een ruime expertise in duurzame energie. SolarCentraal adviseert en installeert zonnesystemen bij particulieren, bedrijven en overheden.

Door een substantiële toename van duurzame installateurs oogt de markt transparant. Maar let op, er zijn behoorlijk wat verschillen in deze markt. Door de grote vraag naar zonnepanelen is er een wildgroei van verschillende panelen, omvormers en installateurs, waardoor de kwaliteit moeilijk is te beoordelen.

SolarCentraal maakt het voor u gemakkelijk en biedt u meerdere systemen aan waarin kwaliteit centraal staat. Samen met één van onze energieadviseurs kijken we naar uw wensen en zoeken daarbij naar de beste oplossing in uw situatie. SolarCentraal staat voor een duidelijk en zorgeloos pakket. Dat betekent dat u nooit voor verrassingen of extra kosten komt te staan.

Onze Visie

De visie van SolarCentraal is dat de huidige wereldeconomie teveel gebaseerd is op fossiele brandstoffen. Deze vorm van energie is een enorme aanslag op het welzijn van onze aarde. De aarde raakt uitgeput en daarmee zal ook de economische groei stagneren. Het is daarom belangrijk om naar goede alternatieven te zoeken. Eén van die alternatieven is zonne-energie, de zon schijnt elke dag en is een gratis bron van energie.

Onze Missie

De missie van SolarCentraal is om een bijdrage te leveren aan een duurzame leefomgeving en om consumenten minder afhankelijk te maken van de grote energiemaatschappijen. Om deze missie te halen werkt SolarCentraal met gekwalificeerde producten van gerenommeerde fabrikanten en een hoogwaardig onafhankelijk advies. Duurzaamheid staat centraal.