LG

Als een wereldwijde marktleider op het gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur, heeft LG niet alleen de mogelijkheden om superieure zonne-energieproducten aan te bieden, LG is al decennia een vertrouwd merk, levert innovatieve producten en bouwd als geen ander merk een reputatie op van kwaliteit en betrouwbaarheid

Voordelen van LG Solar

  • Hoge efficiëntie: Tot 320Wp 19,5%
  • Toonaangevende garanties (12 jaar): 2 jaar extra productgarantie (industriestandaard: 10 jaar)
  • Verbeterde mechanische belasting: Belasting voorkant: tot 6.000 Pa - Belasting achterkant: tot 5.400 Pa

Kwaliteitstestprogramma

Voordat LG zonnepanelen in de verkoop gaan, ondergaan ze een brede reeks aan specifieke testen om de kwaliteit van de productie te kunnen garanderen. Hiermee zorgen we er dus voor dat onze panelen aan de strengste eisen voldoen en dat uw investering zich echt loont. Alle testen worden uitgevoerd in ons eigen testlaboratorium in het bedrijf zelf, dat gecertificeerd is door de TÜV Rheinland en door Underwriters Laboratories en voldoet aan alle eisen van de laatste testprocedures. Hier vindt u een selectie van de testprocedures die onze panelen moeten doorlopen. Volgens een onderzoek van EuPD Research behoort het bedrijf LG ELECTRONICS Deutchland GMbH tot de beste PV-merken in Benelux, Duitsland en UK. Dit blijkt uit een enquête over naamsbekendheid en merkbeleving die is uitgevoerd onder installateurs.

CELLO TECHNOLOGY

LG heeft onlangs de "Cello Technology" ontwikkeld, die de prestaties en betrouwbaarheid verbetert door 3 linten te vervangen door 12 draden.